Dat is vervelend, laten we onderzoeken wat er aan de hand kan zijn.

1. Ben je wellicht je wachtwoord vergeten? Gebruik dan de wachtwoord vergeten functie via het wachtwoord vergeten menu.
  2. Heb je je aangemeld via een e-mailadres? Dan heb je als het goed is een e-mail ontvangen dat je account succesvol is aangemaakt op dat e-mailadres. Kan je die e-mail nog vinden? In die e-mail staat namelijk met welk e-mailadres je je hebt aangemeld.
  3. Lukt het echt niet? Vraag dan aan je docent of begeleider om te kijken of je wel in de digitale klas te vinden bent. Als dat niet het geval is, vraag dan om een nieuwe uitnodiging, dan kan je een nieuw account maken.
  4. Bestaat je account wel en klopt je e-mailadres en wachtwoord gewoon? Probeer dan in een andere browser in te loggen. Wij bevelen Google Chrome of Microsoft Edge aan.

Kom je er niet uit?

Chat met onze experts

Vaak reageren we binnen een paar minuten. Hiervoor moet je wel ingelogd zijn.

Stuur ons een bericht

Vaak reageren we binnen een paar uur.