Willen de filmpjes niet afspelen? Dat kan gebeuren. Vaak kan je dit probleem zelf oplossen door een of meerdere van de volgende handelingen te verrichten:

• Laad de pagina opnieuw
  • Probeer uit te loggen en opnieuw in te loggen
  • Probeer het via een andere browser (wij geven de voorkeur aan Google Chrome of Microsoft Edge)
  • Controleer je internet verbinding
  • Probeer het filmpje te bekijken op een ander apparaat

Lukt het nog steeds niet? Neem dan gerust contact op via de chat, dan gaan we proberen het samen op te lossen!

Kom je er niet uit?

Chat met onze experts

Vaak reageren we binnen een paar minuten. Hiervoor moet je wel ingelogd zijn.

Stuur ons een bericht

Vaak reageren we binnen een paar uur.